striimaukset ja webinaarit

Kutterin asiakkaiksi on tullut paljon järjestöjä ja seurakuntia. Niinpä olemme hioneet toimintamallimme ja laitteistomme niin, että voimme tarjota järjestöystävällisillä hinnoilla ammattitasoisia striimejä. 

 

Striimaamista helposti

Hyvä striimi tehdään ennen kuin ON AIR- nappia painetaan. Etäseminaarissa suunnittelulla on huomattava merkitys, jotta yleisön mielenkiinto ja odotukset saadaan tyydytettyä.

Striimaus voi olla yksisuuntainen lähetys – voimme laittaa striimin teidän kotisivuillenne katseltavaksi, tai voimme kytkeä laitteistomme teidän Teams- tai Zoom-kokoukseenne. Esiintyjät voivat olla paikan päällä, etänä tai sekä että. 

Yleisöltä voi ottaa kysymyksiä lähetykseen kirjallisesti, yleisöä voi nostaa lähetykseen kuvan kanssa tai molempia. Lähetykseen voi ajaa ennalta nauhoitettuja osuuksia tai lähetystä voidaan tehdä useammasta eri paikasta. Kaikki on mahdollista, mutta mitä vaativampia teknisiä ratkaisuja tarvitaan, sitä enemmän aikaa niiden suunnitteluun kannattaa varata. Ole siis yhteydessä niin katsotaan mikä toimisi. Autamme mielellämme myös lähetyksen suunnittelussa.

Yksiselitteistä hintaa striimaustyölle on vaikea sanoa koska eri ratkaisujen hinnat vaihtelevat suuresti. Silti se on todennäköisesti edullisempaa kuin luuletkaan. Kannattaa kysyä.  

Meillä on kokemusta Teamsin, Zoomin ja muiden videopuhelujärjestelmien kanssa toimimisesta. Lähetys voidaan siis ajaa lähes minne vain, Facebook ja Youtube eivät ole ainoat vaihtoehdot, joskin suosituimmat.

SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään
SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään
SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään

Referenssejä

STTK:n vaalipaneeli

STTK järjesti aluevaalipaneelin. Kutteri hoiti paneelin striimaustuotannon ja lähetyksen ohjauksen. 

Terve paino ry:n seminaari

Terve Paino ry järjesti seminaarin. Seminaarin puhujista 2 oli Helsingissä ja 1 Tampereella. Striimi lähetettiin Terve Paino Ry:n Youtube- ja Facebook-sivuille. 

Keliakialiiton webinaari

Keliakialiitto järjesti keliakiaviikolla Studia Generalia -luennon keliakan hoitamisesta. Koko lähetys oli virtuaalinen – puhujat olivat eri paikoissa ja lähetystä ohjattiin Helsingistä.

Nuorten uutislähetys

Nuorten hyvinvointiin erikoistuneet sote-järjestöt lanseerasivat oman hyvinvointikyselynsä poikkeuksellisella tavalla. Nuorten kanssa rakennettiin uutislähetys, johon studio rakennettiin virtuaalisesti tietokoneella. Nuoret olivat paitsi juontamassa, myös tekemässä lähetyksen teknistä ohjausta.

Uutislähetyksessä oli nauhoitettuja inserttejä, livenä mukana olevia etäesiintyjiä sekä virtuaalinen studio elementteineen.

SDP:n kenttäradiot

Kenttäradio oli yhdessä Sosialidemokraattisen puolueen kanssa konseptoitu ja tuotettu videosarja, jossa puoluesihteeri Antton Rönnholm kiersi virtuaalisesti kenttää pandemian estettyä varsinaisen kenttäkierroksen. Sarjaa tuotettiin koko kuntavaalikevät. 

STTK:n vaalipaneeli

STTK järjesti aluevaaleihin liittyen vaalipaneelin. Kutteri hoiti vaalipaneelin striimauksen, lähetyksen ohjauksen ja teknisen tuotannon. 

VeloFinland 2021

VeloFinland on Pyöräliiton vuosittain järjestämä monipäiväinen seminaari. Kutteri hoiti koko tapahtuman päälavan striimauksen. Osa esiintyjistä oli paikan päällä, osa nettiyhteyden päässä. Etäosallistujien heijastettiin saliin ja lähetykseen.

Moni Ranta Päältä kaunis

Pidä Saaristo Siistinä järjesti nettiseminaarin, jossa keskusteltiin tupakantumppiroskasta. Esiintyjät olivat ympäri Suomea. Kutteri hoiti tapahtuman koko tuotannon.

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?
Jätä soittopyyntö tai soita 050 4136 134.

3 + 4 =