VIDEOT

Liikkuva kuva näyttää, ei kerro. Video on erinomainen työkalu tiivistää monta liuskaa paperia alle minuuttiin. Sen suunnittelu vaatii kuitenkin työtä, että mielenkiinto säilyy.   

 

Videotuotannot

 

Kutteri tekee liikkuvaa kuvaa monenlaisiin tarpeisiin. Usein videolla on helppo selittää tai näyttää asioita, joiden kertomiseen muuten menisi liikaa aikaa.

Videotuotannotkaan eivät ole mitenkään älyttömän kalliita. Lisäksi liikkuva kuva on esimerkiksi Facebookin mainosalgoritmeissa erittäin korkeaksi suositeltu sisältötyyppi.

Videoita voidaan tehdä Kutterin studiolla tai niitä voidaan tehdä asiakkaan tiloissa. Jo suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä kuka videon yleisö on? Jos yleisölle on asia tuttu, voidaan siinä mennä hyvin syvälle. Jos taas tarkoituksena on saada suuri yleisö kiinnostumaan uudesta jutusta, täytyy video rakentaa sen mukaan. 

Koska olen koulutukseltani muusikko, on myös monenlainen musiikin kanssa tekeminen minulle luontevaa. Erilaiset konserttitaltioinnit tai kilpailunauhat ovat mahdollisia, ne yhdistävät Kutterin kuvan, musiikin ja äänen ymmärryksen.

Lisäksi yhteiskunnallinen harrastuneisuus ja tausta kuntapolitiikassa ja politiikan liepeillä ovat tuoneet ymmärrystä siitä miten videota käytetään osana yhteiskunnallisia kampanjoita.  

 

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?
Jätä soittopyyntö tai soita 050 4136 134.

15 + 15 =