YRITYS

Mikä firma Kutteri Media on? Mistä lähti idea perustaa uusi yritys keskelle pandemiaa?  

 

Mikä firma on Kutteri?

Kutteri syntyi syksyllä 2020, keskellä koronan ensimmäistä aaltoa. Olin työni puolesta nopeasti joutunut opettelemaan striimaamisen, istunut itse kymmenissä huonoissa webinaareissa ja olin jo aiemmin rakastanut tehdä lyhyitä videoita ja tuottaa podcasteja.

Siitä se ajatus sitten lähti – mitä jos tätä alkaisi tekemään ammatikseen?

Striimauskentällä oli lisäksi selvä tarve: yhtäkkiä kaikki halusivat erilaisia tuotantoja, mutta useimmat asiakkaat olivat sellaisia joilla ei ollut mahdollisuutta maksaa ison tuotantoyhtiön hintoja.

Aiemmassa työssäni kirkolla olin oppinut tekemään koko tuotannon yksin. Se vaatii jonkun verran jonglöörausta mutta on aivan mahdollista. Kun vain yksi ihminen tekee, henkilöstökulut voidaan laskea sille tasolle että webinaarituotannon ostaminen on mahdollista myös niille tahoille jotka eivät voi ostaa tuhansien eurojen tuotantoja isolta tuotantoyhtiöltä.

Samaa filosofiaa olen miettinyt myös podcasteissa ja videoissa: hinta kannattaa painaa halvaksi että keikkaa on enemmän.

Vuosien saatossa homma on alkanut kantaa ja varsinkin videotuotannon kalustoa on tullut paljon. Nykyään teemme suorat lähetykset Birddogin robottikameroilla ja vMixin lähetyssoftalla, videot taas useimmiten Black Magicin tuotteilla.

Tuomas Saloniemi

 

SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään
SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään
SOSTE:n seminaarissa Rosa Meriläinen juontaa omaa segmenttiään

Kutterin toimisto

Kutterilla on modernit ja kotoisat toimitilat Helsingin Herttoniemessä. Osoite on Linnanrakentajantie 6-8 C. Tilat ovat hyvien liikenneyhteyksien varressa ja kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta.

 

Toimistolla on erillinen akustoitu äänitystila nauhoituksia varten sekä mahdollisuus tehdä videoita.

Toimisto

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?
Jätä soittopyyntö tai soita 050 4136134

12 + 11 =