Valaistus

Kunnollinen valonkäyttö nostaa tapahtuman näyttävyyttä ja kiinnostavuutta. Me Kutterilla autamme.

 

Valot tapahtumaan

Kunnollinen tapahtumavalaistus suuntaa yleisön huomion itse pääasiaan – eli esiintyjien sanomaan. Siksi valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Me osaamme tämän. 

Valolla on monta roolia tapahtumassa. Kamerat tarvitsevat totta kai tietyn määrän valoa toimiakseen, mutta hämärässäkin salissa saa kyllä jotain kuvaa näkymään. 

Kunnollinen valaistus auttaa ohjaamaan yleisön katsetta ja mielenkiintoa. Kun tila ei näytä neuvotteluhuoneelta, on helpompi keskittyä puhujaan.

Oikeanlainen valaistus myös imartelee puhujaa. Valot poistavat ihon pieniä epätasaisuuksia ja korostavat puhujaa ja asiaa.

Hyvä valaistus koostuu yleensä kolmesta komponentista: taustan valaisusta, puhujan valaisusta ylhäältä edestä tulevilla valoilla sekä mahdollisuuksien mukaan profiilia korostavista hius- ja profiilivaloista.

Valojen rakentaminen on aina kiinni tilasta jossa toimitaan. Kaikki tilat ovat omanlaisiaan ja asettavat tiettyjä reunaehtoja käytettäville valoille.

Kutterilla on tarvittava valokalusto tapahtumien valaisuun. Valaistus kuuluu aina tarjouksiimme ja kerromme etukäteen mikä on mahdollista ja minkälaiset mahdollisuudet tila antaa.

 

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?
Jätä soittopyyntö tai soita 050 4136 134.

12 + 13 =